Dolar 32,3692
Euro 34,9458
Altın 2.325,68
BİST 9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 26°C
Açık
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 27°C

ANAVATAN’ın durdurulamaz ismi Sabri DUR Şanlıurfa’yı yasa boğdu

A+
A-
03.09.2021
ANAVATAN’ın durdurulamaz ismi Sabri DUR Şanlıurfa’yı yasa boğdu

Şanlıurfa’ nın yetiştirdiği önemli değerlerden Vatan, Millet ve Bayrak sevdalısı Sabri DUR ani vefatıyla ailesi, sevenleri ve hemşerileri başta olmak üzere tüm ülkücüleri yasa boğdu.

1980 öncesi ve sonrası sağ sol olaylarında Ankara’ da  terör örgütlerinin eylemlerini can siperane  bir şekilde püskürten ve kamuoyunda Bahçelievler katliamı olarak bilinen 7 tipli öğrencinin öldürülmesi olayı başta olmak üzere bir çok sağ sol olayına adının karıştığı iddia edilen, Ankara’da dönemin Sabri reisi, aynı zamanda  Abdullah ÇATLI  ve Muhsin YAZICIOĞLU’nun yakın dava arkadaşı idi.

Şanlıurfa kamuoyunda sevilen sayılan bir şahsiyet olan Merhum DUR gönüllere taht kurmuş bir isimdi. Şanlıurfa’ da  ANAVATAN Partisinin kurucu  müdürlüğünü de yapmış olan Sabri DUR; memleketine ve hemşerisine önemli hizmetler sunarak “ANAVATAN’ ın durdurulamaz ismi Sabri DUR”  ünvanıyla taltif edilmişti.

Şanlıurfa Eşrafından, Hacı Kermolardan Kazancı Maksut’un Oğlu, Halil, Celal, Bedrettin DUR’un ağabeyleri, Özgür Aykaç’ın Kayın Pederi, Meriç, Hasan ve Kağan Aykaç’ın dedesi olan SABRİ DUR; dün  İzmir’de geçirdiği beyin kanaması sonucu 72 yaşında kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinde ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

Ülkücü camiada Şeyh lakabı ile tanınan Sabri DUR’ un naâşı Şanlıurfa’ya getirilerek bu gün eda edilecek olan Cuma namazına müteakip kılınacak  cenaze namazı ile Harran kapı aile kabristanına defnedilecektir.

Biz de REHA MEDYA olarak; Merhum Mehmet Sabri DUR’a Yüce Allah’tan rahmet diler, kederli DUR ailesi başta olmak üzere Merhumun tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Haber: Mustafa Saim AYHAN – REHA MEDYA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.